Laat uw daken ontmossen door een specialist in reiniging

Ontmossen van dakenEen mooi dak draagt bij aan de meerwaarde van uw woning en doet de levensduur van uw huis gevoelig stijgen. Daarom is het raadzaam om uw dak regelmatig te laten ontmossen. Dakwerken Rigo kan daken ontmossen regio Oostende en reinigen zodat uw dak er weer als nieuw uitziet. Nadien volgt een behandeling met een moswerend en een algwerend middel.

Voorkom slijtage met Dakwerken Rigo

Mossen en algen zijn vaak de oorzaak van een snelle slijtage van het dak. Ze maken zich vast aan dakpannen, leien en golfplaten waardoor ze poreus worden. Dat kan tot waterinfiltratie leiden en bijgevolg ook tot barsten wanneer het vriest.

Ontmossen is ook nodig om de afwatering te garanderen. Als het water niet goed doorstroomt, zorgt dat voor een kettingreactie. Dan krijgt u nog meer ophopingen en een risico op bevriezingen. Door het dak te ontmossen voorkomt u dus heel wat problemen.

Uw dak in perfecte conditie

Elk dak krijgt vroeg of laat te maken met mos en vervuiling. Dakwerken Rigo komt alle kleine en grote daken ontmossen en reinigen in Oostende en omstreken. Altijd met precisie en vakmanschap. Neem vandaag nog contact als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst.

Back to Top