Altijd de beste oplossing voor alle hellende daken

De noodzakelijke en belangrijke bescherming van uw huis moet door een specialist gedaan worden. Vertrouw daarom op de twintig jaar ervaring van Dakwerken Rigo. Wij plaatsen nieuwe daken of renoveren hellende daken regio Oostende met de beste materialen en de modernste technieken.

Uw woning en uw dak zijn in goede handen met Dakwerken Rigo want kwaliteit én snelheid zijn gegarandeerd. Wij gaan met de grootste zorg en precisie te werk en waken erover dat uw bouwproject binnen de afgesproken termijn klaar is.

Hoogstaande materialen

Hellende daken kunnen geplaatst worden bij verschillende bouwstijlen. Er is een groot aanbod in verschillende soorten dakbedekkingen. Wij plaatsen keramische of betonnen dakpannen, tegelpannen, natuurleien of kunstleien. En er is een ruime keuze uit holle pannen, golvende pannen, vlakke pannen en Romaanse pannen. Voor elk type woning is er iets dat op het dak past.

Service en expertise

Wij denken met u mee en bekijken wat nodig is om geen tijd te verliezen tijdens de werken. Zo kunt u optimaal gebruik maken van onze expertise om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Vragen of bemerkingen? Neem dan gerust contact met Dakwerken Rigo uit Oostende voor advies en meer informatie. U krijgt ook een vrijblijvende offerte.

Back to Top