Geef uw woning bescherming en klasse met onze gevelbekleding

De juiste gevelbekleding kan uw woning extra klasse te geven. Dakwerken Rigo kan uw gevel, schouw of dakgoot bekleden om ze te beschermen tegen regen. Zo houdt u uw woning warm en droog.

Een gevel zonder zorgen

We gebruiken de traditionele materialen zoals gevelleien, zinken bekleding, sidings en gevelplaten. Voor elke gevelbekleding regio Oostende hebben wij de juiste oplossing, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Welk materiaal u ook kiest, ze zijn bijzonder flexibel en aan te passen aan elke gevel.

We werken alleen met de beste materialen om u een perfect resultaat te geven zodat u er tientallen jaren van kunt genieten.

Materialen van topkwaliteit

Voor een naadloze overloop van uw dak en uw gevel kunt u kiezen voor leien. Gevelleien zijn een licht materiaal met een lange levensduur van 30 jaar.

Sidings zijn onderhoudsvriendelijke planken of panelen die men horizontaal op de gevel plaatst, ideaal voor een moderne uitstraling. Of geef uw huis een apart accent met een zinken bekleding.

Neem daarom vandaag nog contact op met Dakwerken Rigo in Oostende. En vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Want een beschermd huis is er twee waard.

Back to Top